LOGIN
29 Octombrie 2011

  Simpozionul Științific Cercetare, Administrare Rutieră, “CAR 2011”, organizat de Universitatea Tehnică de Construcții București, catedra de Drumuri și Căi Ferate împreună cu A.P.D.P. Filiala București, ediția a IV-a a avut loc în București, in data de 28 si 29 octombrie 2011.
    Simpozionul și-a propus ca scop organizarea de dezbateri care să realizeze legătura între teme de cercetare, metode de investigare pe teren şi laborator a calităţii materialelor rutiere, probleme de siguranţa circulaţiei si gestionarea activităţii din domeniul infrastructurii de transport rutier pe bază de strategii şi alocări bugetare eficiente.
    Simpozionul a avut două mari secţiuni “Cercetare în domeniul rutier” și “Siguranţa circulaţiei”.
    Anul acesta Simpozionul a fost unul aniversar, Facultatea de Cai Ferate Drumuri Poduri celebrând 130 de ani de învățământ tehnic în domeniul infrastructurii transporturilor.
    Participarea a fost numeroasă fiind constituită, pe lângă reprezentanți ai mediului universitar, atât din reprezentanții C.N.A.D.N.R. cât și din cei ai firmelor de proiectare, cercetare și execuție din domeniu rutier.
Lucrările simpozionului s-au publicat în volumul manifestării și pe CD la editura CONSPRESS București.
    Simpozionul CAR 2011 a avut ca partener firma Louis Berger alături de o serie de sponsori printre care amintim: Delta ACM Carpatcement, Iptana, Expert Proiect, Consitrans, Ogis, Iridex Group si altii.

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!