LOGIN
19 Mai 2011

In data de de 19 mai 2011, in aula Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, decanatul Facultatii de Cai Ferate Drumuri Poduri in colaborare cu A.P.D.P. Filiala Bucuresti au adus un omagiu vietii si activitatii profesorului emerit dr.ing. Iosef Craus.

Cu aceasta ocazie, in prezenta d-nei Dalila Craus, fiica domnului profesor, si a unui mare numar participanti, cativa dintre prietenii si colaboratorii domnului profesor au luat cuvantul pentru a-si exprima aprecierea fata de realizarile fostului decan al Facultatii de Drumuri si Poduri dar si regretul ca s-a stins \"unul dintre slujitorii credinciosi ai Scolii romanesti de Drumuri si Poduri\" (Dr.Ing.Joan Buca).

Cuvantul de deschidere a fost adresat celor prezenti de catre Decanul Facultatii de Cai Ferate Drumuri si Poduri, Prof.Dr.Ing.Mihai Dicu. Printre cei care si-au exprimat gandurile au fost Prof.Dr.Ing. Panaite Mazilu, prof.Dr.Ing. Stelian Dorobantu, prof.Ing. Florea Sabin, Ing. Ion Predescu si altii.

Pentru a onora memoria tatalui ei si ca o recunoastere a dragostei cu care domnul profesor Iosef Craus s-a dedicat educarii si formarii multor ingineri, doamna Dalila Craus a donat suma necesara amenajarii si dotarii unei sali de curs din cadrul Facultatii de Cai Ferate Drumuri Poduri, sala ce va purta numele sau.

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!